Turistička zajednica općine Krapinske Toplice

Zagrebačka 4
49217 Krapinske Toplice

radno vrijeme:
pon - pet: 08.00-16.00

Hotel Villa Magdalena ****

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ocijeni objekt!

Hrana Smještaj Wellness

Adresa i kontakt

Hotel Villa Magdalena ****
Krapinske Toplice Mirna ulica 1
Tel ++385(49) 233 333
Fax ++385(49) 233 345
Email info@villa-magdalena.net
http://www.villa-magdalena.net

Hotel Villa Magdalena**** je mali luksuzan i šarmantan hotel koji pruža jedinstven doživljaj. Nalazi se u okruženju prekrasne prirode i mnogih termalnih izvora, udaljen samo 45 km od Zagreba.

Hotel je otvoren cijele godine i nudi posebne pakete za sve prigode – romantične trenutke za parove, wellness, kulturne pakete, aktivan odmor i gurmanske užitke.

Hotel je nagrađen kao najbolji boutique hotel kontinentalne Hrvatske 2012., 2013. i 2014. godine, te je ocijenjen vrlo visoko od strane gostiju preko Booking.com-a, TripAdvisor-a i Holidaycheck.com-a.

Sve smještajne jedinice (8 luksuznih apartmana i 1 dvokrevetna soba) imaju jacuzzy s termalnom vodom u dnevnom boravku i terasu s panoramskim pogledom na okolicu.

Hotel nudi panoramsku wellness oazu sa saunama, whirlpoolom i termalnom vodom, grijanom klupom, unutarnjom i vanjskom relax zonom, prostorijom za masažu. Kroz ljeto, otvoren je i vanjski bazen. Korištenje wellness sadržaja neograničeno je i uključeno u cijenu za sve goste hotela.

Gurmanska kuhinja temelji se na slijedovima lokalnih i sezonskih namirnica te modernoj i kreativnoj prezentaciji. Naš restoran osvojio je najviše nagrada iz cijele regije te je proglašen jednim od 26 najboljih restorana Hrvatske (proglašen od strane vodećih gastronomskih nagrada Hrvatske te međunarodnog vodiča Gault Millau).

Brošura