Turistička zajednica općine Krapinske Toplice

Zagrebačka 4
49217 Krapinske Toplice

radno vrijeme:
pon - pet: 08.00-16.00

02.01.2017

Održan doček nove 2017. na tri lokacije u Toplice Hotelu!

Toplice Hotel je na staru nam 2016. godinu  opet iznenadio sve svoje drage goste, ali i one vjerne koji  ovdje već više godina zaredom dočekuju Novu godinu.  Svoje najvjernije počastio je vožnjom fijakerom kroz  Krapinske Toplice, dok se u hotelu  odvijala večer za pamćenje. Po prvi puta  održan je doček na čak tri lokacije unutar Toplice Hotela.

"Kak' se to i dela vu lepome Hrvatskome Zagorju, vsaki gost je pod našega kroveka dobrodošel i vsakoga bumo počastili i nigdar ni bilo da nekak nebu. Verujemo da je i gosponu Badlu drago kak smo njemu vu spomena gizdavu feštu vu našemu lepome kraju pripravili."(cit.)
 Direktorica i ostali djelatnici Hotela, odjeveni u barokne haljine i kostime, svečano su otvorili Badlov bal. Bio je to povratak u 1860., vrijeme Jakoba Badla, utemeljitelja mondenog europskog kupališta u Krapinskim Toplicama.  
"Kako Krapinske Toplice obnavljaju svoj sjaj u današnjici, zahvalni smo na bogatoj povijesti koja nam je osnova za bolju turističku budućnost." (cit.)
Kroz cijelu večer goste su zabavljali Vinski brati, uz mnoga iznenađenja – tombole i nagradne igre.  Sekunde do Nove godine odbrojavale su se uz pjenušac te predivan prizor vatrometa s terase Hotela. Zabava se nastavila do ranih jutarnjih sati, a ujutro je Hotel sve svoje goste počastio u Badlovoj Kavani za što opušteniji ulazak u novu 2017. godinu.

Sve čestitke dragim kolegicama i kolegama iz Toplice Hotela!!!