Turistička zajednica općine Krapinske Toplice

Zagrebačka 4
49217 Krapinske Toplice

radno vrijeme:
pon - pet: 08.00-16.00

07.03.2017

Očuvajmo biorazzznolikost - upoznajmo životinjske saveznike u vrtu

Udruga „Biovrt  -u skladu s prirodom“ i Općinska knjižnica Krapinske Toplice pozivaju Vas na predavanje pod nazivom "Očuvajmo biorazzznolikost - upoznajmo životinjske saveznike u vrtu“ Predavanje će se održati u Općinskoj knjižnici Krapinske Toplice u utorak, 7. ožujka 2017. s početkom u 18.00 sati. Predavačica je Silvija Kolar-Fodor, predsjednica Udruge Biovrt-u skladu s prirodom. Nakon predavanja održat će se razmjena domaćeg sjemenja.

*O predavačici: Silvija Kolar–Fodor predsjednica je Udruge“ Biovrt – u skladu s prirodom”, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga "U skladu s prirodom” na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom "24 sata“, magazinom za život u skladu s prirodom "100 posto prirodno”, portalom Naturala.hr, EkoMreža.org, SirovaHrana.hr ... zaljubljenica u Prirodu i dugogodišnja biovrtlarka. Biovrtlarenjem se bavi od 2006. godine.

*O predavanju: Znate li da su pčele zaslužne za 1/3 hrane koju jedemo? Da su gliste zaslužne za plodno tlo, da su nam bubamare i ptice saveznici u borbi protiv nametnika? Suradnja s prirodom i bioraznolikost jako su bitni u uzgoju zdrave hrane. Upoznajte dio tog živog svijeta oko nas i naučite kako mu svi mi možemo pomoći u opstanku. Znanjem o korisnim životinjama u vrtu i načinima kako osigurati ravnotežu između korisnih organizama i nametnika uvelike olakšavate uzgoj zdrave hrane bez potrebe za prskanjima ili dodatnom intervencijom u vrtu. Predavačica Silvija Kolar-Fodor otkrit će neke od načina kako postići ravnotežu u vrtu.