Turistička zajednica općine Krapinske Toplice

Zagrebačka 4
49217 Krapinske Toplice

radno vrijeme:
pon - pet: 08.00-16.00

20.12.2016

BOŽIĆNI KONCERT ZA PAMĆENJE

Tereza Kesovija i Jacques Houdek u Krapinskim Toplicama 20.12.2016.

Istinska diva hrvatske glazbe - Tereza Kesovija - i pjevač anđeoskOG glasa, Gospodin Glas - Jacques Houdek - održat će zajednički koncert u Krapinskim Toplicama u utorak 20.12. s početkom u 19:00 u Župnoj crkvi Presvetog Trojstva.

Prigodan blagdanski koncert pod nazivom 'SRETAN TI BOŽIĆ, NARODE MOJ!', samo pet dana prije Božića, zasigurno će biti najljepši božićni glazbeni poklon svim posjetiteljima te čaroban koncertni događaj i vrhunac adventa u Krapinskim Toplicama. Sve, koji će imati sreće uživati u koncertu za pamćenje, legenda Tereza Kesovija, iza koje je 55 godina nevjerojatne karijere, i hrvatski 'The Voice' Jacques Houdek, pjevač koji se rađa jednom u 300 godina, razveselit će prigodnim tradicionalnim i svjetovnim božićnim hitovima, ali i svojim najvećim uspješnicama i nekim od najvećih hitova hrvatske zabavne i pop glazbe.

Dvoje neponovljivih umjetnika, dvoje glazbenika par excellence, dva najljepša glasa pjevaju samo za vas, u utorak 20.12. u Krapinskim Toplicama!

Ne propustite i pridružite im se na ovom jedinstvenom glazbenom putovanju te na najbolji mogući način, uz vrhunsku glazbu, dočekajte najdraži nam blagdan!
 
Organizator: Općina Krapinske Toplice